EK2024_Hoeselt

EK 2024

EK-Gekte in Hoeselt: Shop en scoor Hoeselt Kadobonnen bij Lokale Handelaars!

De spanning stijgt en de EK-koorts is voelbaar in Hoeselt! Terwijl de Rode Duivels zich voorbereiden om ons land te vertegenwoordigen op het grootste voetbalevenement van Europa, brengt Hoeselt de geest van het kampioenschap naar onze straten: de EK-Gekte in Hoeselt!

Dit initiatief, georganiseerd door de gemeente Hoeselt samen met de Middenstand Adviesraad Hoeselt (Marah), brengt de Hoeselaren samen in een feest van sportiviteit en winkelplezier. Je hebt misschien al een speciale Rode Duivel-pancarte in de etalages van deelnemende handelaars gevonden? Maar dat is nog niet alles, je maakt ook kans om Hoeselt kadobonnen te scoren ter waarde van 10 euro.

In totaal schenkt Marah namelijk 500 bonnen ter ondersteuning van onze lokale handelaars.

Hoe werkt het?

Koop iets bij een van de deelnemende handelaars en maak kans op een of meerdere kadobonnen van 10 euro en/of een Rode Duivel-pancarte.

Onze Hoeseltse handelaars hebben verschillende leuke winacties bedacht om de winnaars te bepalen. Kom een draai aan het rad geven of waag je kans tijdens een tombola of loting. Check dus zeker wat de deelnemende handelaars voor jou in petto hebben. Je mag bij elke deelnemende handelaar een kans wagen op één van de 500 kadobonnen en/of een Rode Duivel-pancarte!

Terwijl je het horeca- en winkelaanbod in Hoeselt verkent, maak je kans op een kadobon die je kan inwisselen bij een van je favoriete lokale handelaars.

Hier vind je al wat foto’s van de deelnemende handelaars met hun Rode Duivel-pancarte om al wat in de sfeer te komen.